PREMIUM
Bij dit restaurant gaat het er wild aan toe (en onze recensent krijgt de schrik van zijn leven)
GOUDEN POLLEPELHet thema rond de Britse komiek is niet te ver doorgevoerd in restaurant Chaplin's. Behalve van het vrachtwagengrijs genieten we van wild. Maar bij het vertrek krijgen we de schrik van ons leven.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM110
Gewone fiets bijna twee keer zo gezond als e-bike: zoveel calorieën verbrand je per uur
-
Wat Eten We Vandaag: Chocolate chip mugcake
Deze mugcake maak je in een paar minuten: roer de ingrediënten door elkaar, doe het beslag in een mok, en zet deze in de magnetron. Makkelijker kan haast niet. -
Wat Eten We Vandaag: Enchiladas met kip
Enchiladas zijn afkomstig uit de Mexicaanse keuken, voor dit recept vullen we tortillawraps met tomatenblokjes, zwarte bonen, spinazie en kip. -
PREMIUM
Mooie herinnering aan een geliefde: een bankje met naam in een natuurgebied (en het is helemaal gratis)
Een bankje met je eigen naam erop in een mooi recreatiegebied. Dat komt in het Groene Hart steeds vaker voor. Sterker nog, de provincie Utrecht stelt ze gratis ter beschikking. Eén voorwaarde: aan de keuze voor de plek moet een verhaal zitten. -
Getest: Dit is de beste wasmachine voor grotere huishoudens
Wat is de beste wasmachine voor een gezin van 5 personen of meer? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord.
-
PREMIUM
Subsidie om je huis te verduurzamen? Super lastig. Met deze tips lukt het hopelijk wel
-
-
-
PREMIUM
Winkeliers smeken Woerden: ‘Help ons de donkere feestmaand door!’
Een tentje voor de zaak of een afhaalbalie bij de entree. Het moet voor middenstanders in en na deze milde lockdown makkelijk te regelen zijn bij de gemeente. Ondernemers hopen zo op goede omzetten in de feestmaand. -
Wat Eten We Vandaag: Luikse gehaktballen
‘Boulets à la Liégeois’, ofwel Luikse gehaktballen, is een traditioneel streekgerecht uit het Belgische Luik. De gehaktballen worden langzaam gegaard in een zoetzure saus van azijn, bier en stroop. Lekker met verse frieten en een frisse salade.