Verhage
Volledig scherm
PREMIUM
© Verhage

Pim Verhage is overleden, samen met z'n broer maakte hij snackbar groot: ‘Hij wond klanten om de vinger’

Hij wilde gewoon lekker frituren, maar werd directeur van een snackbarketen. Nu is Pim Verhage dood. Vlak voor z’n overlijden trakteerde hij de voltallige ziekenhuisafdeling nog op patat en frikandellen. ,,Hij is gestorven in het harnas.”

 1. 
Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reservering
  Koken & Eten
  28

  Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reserve­ring

  Op een gemiddelde vrijdag of zaterdag zitten alle restaurants vol. Reserveren is een must bij de betere restaurants en dus zit er weinig anders op dan naar de supermarkt lopen of een broodje hamburger halen bij de gele M. Of toch niet? Foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer ziet in het buitenland én ook in Nederland een nieuwe trend: walk-ins only. Dat is Engels voor: kom maar aanwaaien, hier hoef je niet te reserveren.
 2. Pakistaans eten is een hit in dit oer-Hollandse boerendorp: ‘De mensen blijven maar terugkomen’
  PREMIUM
  Hoe is het nu met?

  Pakistaans eten is een hit in dit oer-Hollandse boerendorp: ‘De mensen blijven maar terugkomen’

  Wat een boer niet kent, dat vreet-ie niet. Dat gezegde lijkt niet op te gaan in het boerendorpje Nieuwkoop in Zuid-Holland. Tandoori chicken tikka, king prawn tandoori, chicken dhansak: de Zuid-Aziatische gerechten gaan als warme broodjes over de toonbank. Allemaal dankzij Naveed Malik. ,,De Nederlanders leerden mij: niet piepen, hard werken: dan komt het goed.”