Volledig scherm
De gestripte Volkswagen Up. © Politie Katwijk

Brutale dieven strippen Volkswagen in parkeergarage en nemen onderdelen mee

De politie keek vanochtend raar op toen zij een melding binnenkregen dat er ‘van een auto het een en ander gestolen zou zijn’. Brutale dieven stripten gedeeltelijk een Volkswagen Up in een parkeergarage in Katwijk. De motorkap, bumper en airbags werden meegenomen.

Na de melding nam de politie een kijkje bij de parkeergarage aan de meester Hans van de Hoevenstraat. Hier troffen zij de deels gestripte auto aan.

De spullen moeten vannacht van de auto zijn ontvreemd. De eigenaar parkeerde zijn auto namelijk gisteravond in de parkeergarage. Er is vooralsnog geen verdachte aangehouden. De politie zoekt nog naar personen die meer informatie hebben.

  1. Landelijke campagne die wijst op gevaar negeren rode kruisen van start gegaan in Leiderdorp

    Landelijke campagne die wijst op gevaar negeren rode kruisen van start gegaan in Leiderdorp

    Politie, ANWB, ambulancediensten, bergers, wegwerkers en Rijkswaterstaat vragen deze week extra aandacht voor de gevaren van het negeren van rode kruisen. Dat gebeurt met de actie ‘nietvoorniX’, die minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) maandag heeft gelanceerd bij verzorgingsplaats Bospoort langs de A4 bij Leiderdorp. De slogan is onder meer te zien via social media en op borden boven de weg.

In samenwerking met indebuurt Leiden