Volledig scherm
Alberto Stegeman in Leiden © videostill youtube/ SBS6

Heftige ruzie tussen Alberto Stegeman en Leidse oplichter bij Undercover in Nederland

Indebuurt LeidenHeb je dit weekend het tv-programma Undercover in Nederland niet gezien? Dan heb je ook de heftige confrontatie tussen presentator Alberto Stegeman en Peter D. gemist. De twee mannen waren tegen elkaar aan het schreeuwen op de Langegracht hier in Leiden.

Het is niet de eerste keer dat de mannen een confrontatie met elkaar hebben. In het vorige seizoen van Undercover in Nederland was te zien hoe Alberto de zaak van Peter D. aan het licht bracht. De man uit Leiden heeft tientallen mensen opgelicht voor tienduizenden euro’s.

Eerste confrontatie

De eerste ontmoeting was ook in Leiden en liep direct uit op ruzie. De presentator noemde het zelfs ‘één van de meest aangrijpende reportages die hij ooit heeft gemaakt’.

Wederom ruzie

In de aflevering van zondag 20 oktober keert Alberto voor de tweede keer terug naar Leiden om nog wat zaken met Peter te bespreken. Zo zou Peter iemand hebben bedreigd. Wanneer Peter op de Langegracht loopt, besluit Alberto hem – met cameraploeg en al – te confronteren. Dat valt niet in goede aarde, met wederom een heftige confrontatie als gevolg. Bekijk hier een fragment van de ruzie:

In samenwerking met indebuurt Leiden