Volledig scherm
Coolblue, foto ter illustratie © ANP

Leiden krijgt een Coolblue-winkel

De meesten kennen Coolblue als online winkel waar je echt van alles kunt kopen. Van telefoons tot huishoudartikelen. Maar, vanaf dit voorjaar kun je ook in Leiden speuren naar Coolblue-spullen.

Coolblue heeft al twaalf fysieke winkels in Nederland en België. Binnenkort komt daar een winkel bij, in Leiden! De store komt in het midden van de Breestraat op nummer 103. Eerder zat Collectiv. by Swan in dit pand van 600 vierkante meter.

Eerst even uitproberen

Pieter Zwart, directeur van Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even vasthouden en uitproberen. Zoek je een nieuwe koptelefoon, dan wil je eerst horen hoe die écht klinkt. Ga je voor een nieuwe smartphone, dan wil je deze eerst even vasthouden en zien.”

Multifunctie

En producten uitproberen, is precies wat we straks in Leiden kunnen doen bij Coolblue. Maar je kunt er ook terecht voor telefoonreparaties of het afhalen van je online bestellingen.

Nog even geduld

De winkel opent dit voorjaar, dus we moeten nog even geduld hebben. De precieze datum is niet bekend, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte.

In samenwerking met indebuurt Leiden