Volledig scherm
De winkel is zaterdag voor het laatst geopend © Indebuurt Leiden

Make up by Tatou in de Haarlemmerstraat is voorgoed gesloten

Indebuurt LeidenDat is jammer! Make up by Tatou is per 1 september gesloten. Het kleine winkeltje aan de Breestraat organiseert nog wel voor de laatste keer een finale sale dag.

Mascara, lippenstift, oogschaduw… you name it en bij Make up by Tatou was het te vinden. De make-upwinkel is sinds deze maand dicht. Op de deur hangt een briefje waarop staat dat de eigenaar op zaterdag 7 september nog wel een sale outlet organiseert. Van 10.00 tot 17.00 uur kun je voor de allerlaatste keer je slag slaan.

Reden van vertrek

Youssef Tatou vertelt ons de reden van het vertrek: “Na het 3,5 jaar runnen van een nieuw en populair concept als Make up by Tatou Leiden is het weer tijd om nog meer nieuwe merken te gaan ontdekken en het concept opnieuw te ontwikkelen. Maar naast het runnen van een winkel die 7 dagen per week geopend is, hebben we daar niet genoeg tijd voor. We gaan daarom de komende tijd echt de tijd nemen om na te denken over een nieuwe vorm van Make up by Tatou en hebben nog wel de wens om terug te keren naar Leiden.”

In samenwerking met indebuurt Leiden