Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP

Mogelijk tramrailverbinding tussen Leiden, Katwijk en Noordwijk

Mogelijk komt er in de toekomst een 'lightrail’ verbinding tussen Leiden, Katwijk en Noordwijk. Dit deelde Marco van de Esschert, senior strategisch adviseur van Holland Rijnland gisteravond tijdens een commissievergadering. Dit meldt Bollenstreek Omroep.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Oproep burgemeester door topdrukte Bollenstreek: ‘Geniet van een afstandje’

  Oproep burgemees­ter door topdrukte Bollen­streek: ‘Geniet van een afstandje’

  Een kleurrijke selfie tussen de bollenvelden, wie wil dat nou niet? Nu de bloemen in volle bloei zijn is het druk in de Bollenstreek, wat bij kwekers tot frustratie leidt. Zij maken zich zorgen om de schade die toegestroomde bezoekers aanrichten aan aan hun bollen. De burgemeester van Hillegom roept volgens Omroep West bezoekers daarom op om de velden niet te betreden en van een afstandje van de bloemen te genieten.