Volledig scherm
Een tribune gevuld met supporters van Quick Boys © ANP

Supporters van Quick Boys moeten met de bus naar de derby tegen vv Katwijk

Verplicht met de bus naar een voetbalwedstrijd in je eigen dorp. Het klinkt absurd, maar supporters van Quick Boy, die naar de uitwedstrijd tegen dorpsrivaal vv Katwijk willen, hebben geen andere keus. 

Dat valt te lezen op de website van Quick Boys. Voor de wedstrijd op 21 september zijn er door de KNVB en de autoriteiten verschillende maatregelen genomen. Zo begint de wedstrijd om 12.30 uur, normaal gesproken worden wedstrijden in de tweede divisie om 15.30 gespeeld en worden de cafés in het dorp drooggelegd. 

In totaal zijn er 1370 kaartjes beschikbaar voor de bezoekers van het uitspelende team. 1370 supporters die met de bus een ritje moeten maken van ongeveer 3,9 kilometer of 8 minuten rijden volgens Google Maps. 

Volledig scherm
De busrit van Quick Boys naar vv Katwijk © Google Maps
  1. Nederlands stel middenin dodelijke overstromingen Thailand: ‘Angstig om te zien’

    Stel uit Noordwijk middenin dodelijke overstro­min­gen Thailand: ‘Angstig om te zien’

    Het Thaise toeristeneiland Koh Chang heeft afgelopen weekend te maken gehad met extreme regenval en hevige overstromingen. Laaggelegen wegen en zelfs huizen liepen volledig onder water. Zeker 33 mensen overleefden het noodweer niet. Ondernemers Eric Borst (43) en Marianne Link (41) uit Noordwijk zaten middenin de chaos en leefden tussen hoop en vrees. ,,We maakten ons zorgen om ons hotel.”

In samenwerking met indebuurt Leiden