Volledig scherm
De Katwijkse Anja Schaap wordt sinds woensdag 29 mei vermist. © Politie

Tips over vermiste Anja Schaap blijven binnenkomen

De politie ontvangt nog steeds nieuwe tips over de vermissing  van Anja Schaap uit Katwijk. Dat meldt RTL Nieuws. 

Wat die extra tips inhouden kan de politie niet vertellen. De zaak van Anja Schaap duurt al bijna twee weken en een doorbraak laat nog op zich wachten. De 33-jarige Schaap wordt sinds woensdagochtend vermist. Afgelopen vrijdag doorzochten zo'n honderd vrijwilligers de duinen rondom Katwijk.

Daar werd niks gevonden, maar de politie geeft niet op en heeft nu ook digitale rechercheurs op de zaak gezet. Deze agenten specialiseren zich in het vinden van digitale sporen zoals het opsporen van een vermist persoon via de locatiegegevens van een telefoon. 

De politie roept iedereen op om de ogen open te houden en uit te kijken naar Anja Schaap. Ze is 1,65 meter lang, mager en heeft rondblond haar. Ten tijde van haar vermissing droeg ze een lichtblauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. 

  1. Violist Jozef speelt elke zomer in de binnenstad: ‘Als ik speel moet jij de emotie voelen’
    Indebuurt Leiden

    Violist Jozef speelt elke zomer in de binnenstad: ‘Als ik speel moet jij de emotie voelen’

    Jozef Farkas (62) is een bekend gezicht in de binnenstad van Leiden. In de winkelstraten speelt hij regelmatig klassieke muziek op zijn viool, in de hoop iets bij te verdienen. Elke dag lopen honderden Leidenaren Jozef voorbij, maar wat weet je eigenlijk van deze straatmuzikant? Wij besloten hem op de Haarlemmerstraat eens aan te spreken en uit te nodigen voor een gesprek.

In samenwerking met indebuurt Leiden