Volledig scherm
De politie zoekt naar de vermiste Karin Heemskerk in Voorschoten en Leiden © Politie Den Haag

Vermiste Leidse Karin (51) in opsporingsprogramma’s, opnieuw zoekactie politie

Ondanks diverse zoekacties is de sinds 27 oktober vermiste 51-jarige Karin Heemskerk uit Leiden nog altijd niet terecht. Daarom besteden de opsporingsprogramma's Opsporing Verzocht en Team West aandacht aan haar vermissing. Ondertussen zoekt ook de politie nog verder naar de vrouw.

Dat meldt het Leidsch Dagblad. In beide uitzendingen worden beelden getoond van haar bezoek in het Alrijne Ziekenhuis in Leiden. Hier zou ze voor het laatst zijn gezien. De programma's doen een oproep aan mensen die haar mogelijk op en na 27 oktober nog hebben gezien. 

Ook de politie is druk bezig om de vrouw op te sporen. Vandaag wordt met boten en speurhonden De Vliet tussen Leiden en Voorschoten uitgekamd.

De 51-jarige Heemskerk is voor het laatst gezien op zondag 27 oktober. Zij verliet toen rond 23.45 uur haar woning. Sindsdien ontbreekt van haar ieder spoor. 

Karin Heemskerk is 1.68 m lang en heeft een normaal postuur. Zij heeft halflang bruin haar en zij droeg die dag een blauwgroene jurk met pantermotief. Vermoedelijk is zij vertrokken in een zwarte Toyota Aygo (kenteken 35-ZK-SK) voorzien van twee opvallende licht zilverkleurige strepen die van voor naar achteren over de auto lopen.

Team West wordt uitgezonden om 17.00 uur op TV West, Opsporing Verzocht is om 20.35 uur te zien op NPO1.

In samenwerking met indebuurt Leiden