Volledig scherm
Ferrari 488 Spider © Shutterstock

Vindersloon van tienduizend euro voor peperdure Ferrari gestolen in Alphen

Afgelopen weekend is een peperdure Ferrari gestolen in de buurt van Avifauna in Alphen aan den Rijn. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

Het gaat om een Ferrari 488 Spider met kenteken M-RM 671 uit München ter waarde van 250.000 euro. De auto is eerst nog gezien in de buurt van Van der Valk Avifauna in Alphen. Hier haalden de dieven het track en trace-systeem uit de auto. Daarna is het voertuig nog gespot bij 's Molenaarsbrug en even later op de N207 in Leimuiden. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

De eigenaar uit Duitsland wil zijn auto graag terug en heeft een vindersloon van 10.000 euro uitgeloofd aan degene die hem naar zijn Ferrari leidt. Eventuele tips zijn door te geven op telefoonnummer +49 89 37064640.

  1. Landelijke campagne die wijst op gevaar negeren rode kruisen van start gegaan in Leiderdorp

    Landelijke campagne die wijst op gevaar negeren rode kruisen van start gegaan in Leiderdorp

    Politie, ANWB, ambulancediensten, bergers, wegwerkers en Rijkswaterstaat vragen deze week extra aandacht voor de gevaren van het negeren van rode kruisen. Dat gebeurt met de actie ‘nietvoorniX’, die minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) maandag heeft gelanceerd bij verzorgingsplaats Bospoort langs de A4 bij Leiderdorp. De slogan is onder meer te zien via social media en op borden boven de weg.

In samenwerking met indebuurt Leiden