Volledig scherm
Leiden Centraal © Indebuurt Leiden

Werkzaamheden bij Leiden Centraal: dit weekend vallen veel treinen uit

Indebuurt LeidenHet is weer zover: werkzaamheden aan het spoor. Dit keer heeft het gevolgen voor Leidse reizigers met onder andere als bestemming Hillegom, Woerden, Utrecht, Hoofddorp, Schiphol of Haarlem.

De werkzaamheden staan van vrijdag 29 november vanaf 01.15 uur tot en met maandag 2 december 05.30 uur gepland. Dat betekent dat je in deze periode niet met de trein naar Hillegom, Schiphol en Hoofddorp kunt, maar gebruik moet maken van de snelbus (naar Schiphol) of stopbus (naar Hillegom en Hoofddorp).

Aangepaste dienstregeling

Door deze werkzaamheden zijn er nog meer aanpassingen:

• Aangepaste dienstregeling tussen Leiden Centraal – Haarlem en Leiden Centraal – Amsterdam Centraal

• In de nacht van donderdag op vrijdag rijden er geen treinen tussen Leiden Centraal en Schiphol Airport, er worden bussen ingezet

Houd rekening met een extra reistijd van een half uur.

Geen treinen naar Woerden/Utrecht

Daar blijft het niet bij. Op zondag 1 december rijden door werkzaamheden geen treinen tussen Leiden en Utrecht. Dat betekent dat treinreizigers met de bestemming Woerden en Utrecht Centraal moeten omreizen via Den Haag Centraal.

Er rijden ook bussen tussen De Vink, Leiden Lammenschans, Alphen a/d Rijn, Bodegraven en Woerden. Verwacht hier een extra reistijd van 15 tot 45 minuten.

In samenwerking met indebuurt Leiden