Rechts Bart Jan Binnerts (notaris), links Cees Okkerse (advocaat) en in het midden Dirjan Verdoorn (ondernemer). Zij zijn drijvende krachten achter de stichting Lelystad Airport Moet Door.
Volledig scherm
PREMIUM
Rechts Bart Jan Binnerts (notaris), links Cees Okkerse (advocaat) en in het midden Dirjan Verdoorn (ondernemer). Zij zijn drijvende krachten achter de stichting Lelystad Airport Moet Door. © Foto Freddy Schinkel

‘De boe-roepers staan straks vooraan om in te checken bij Lelystad Airport’

Ze zijn de negativiteit over ‘hun’ vliegveld spuugzat. En dus komen ze in actie, de notabelen en ondernemers van Lelystad. Om een tegengeluid te laten horen. Want het vakantievliegveld moet er komen, en snel ook. ,,Ik snap de grote angst in het oosten voor dit vliegveld oprecht niet.”

 1. LIVE | Zelenski snapt Nederlandse twijfel over EU-kandidatuur niet goed: ‘Rutte in spagaat’
  oorlog oekraïne

  LIVE | Zelenski snapt Nederland­se twijfel over EU-kandida­tuur niet goed: ‘Rutte in spagaat’

  Volodimir Zelenski heeft er weinig begrip voor dat de Nederlandse politiek terughoudend is over een Oekraïens lidmaatschap van de Europese Unie. In een interview met Nieuwsuur zei de Oekraïense president dat hij vindt dat er onder de bevolking genoeg steun voor is. Hij vindt dat de kandidatuur een belangrijk signaal zou afgeven dat de EU Oekraïne steunt. “Het volk steunt ons.” Volg in dit liveblog het laatste nieuws over de Russische inval in Oekraïne.
 2. Theo (56) kocht zijn inmiddels 68 jaar oude Kever ooit in dozen: ‘Het was een wrak in ontbindende staat’
  PREMIUM
  MIJN BLIK EN IK

  Theo (56) kocht zijn inmiddels 68 jaar oude Kever ooit in dozen: ‘Het was een wrak in ontbinden­de staat’

  Giessenburger Theo Zijderveld (56) kocht zijn, inmiddels door hemzelf gerestaureerde, Kever Ovaal ooit in dozen. Het was een wrak, niets meer, niets minder. ,,Mijn zoon zegt altijd: ‘Alles wat jij koopt, is altijd kapot’.’’ Écht verliefd zijn op je auto. Kan dat? De mensen in deze rubriek zullen volmondig ‘ja’ zeggen. Zij houden van hun auto.