Lege schappen in een supermarkt. Vanwege boerenblokkades bij distributiecentra kunnen sommige producten niet geleverd worden. De boeren protesteren tegen het stikstofbeleid.
Volledig scherm
Lege schappen in een supermarkt. Vanwege boerenblokkades bij distributiecentra kunnen sommige producten niet geleverd worden. De boeren protesteren tegen het stikstofbeleid. © ANP

Reacties op boerenprotest: ‘Acties bij de distributiecentra zijn nodig, tot de bazen het leren’

‘Betere prijzen voor het boerenproduct zouden ook heel wat stikstofschade hebben voorkomen’ en ‘Het lijkt wel een stelletje pubers dat hun zin niet krijgt’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 7 juli verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

45 reacties

 • Willem Heerema

  1 maand geleden
  Als de ouders het jongetje van 16 jaar geen toestemming hadden gegeven om de dikke landbouwtractor mee te nemen naar een demonstratie, dan was deze ellende bespaard gebleven. Beseffen de ouders dat?
 • Liesbeth Kuijer

  1 maand geleden
  Ik snap de boeren best maar vindt het toch allemaal een beetje te gek worden,al die tractoren bij elkaar erg bedreigend en jammer dat er ook zoveel vernield wordt hierdoor......
 • Harry Romijn

  1 maand geleden
  Willen we kunnen IMporteren, zullen we die wel moeten betalen, enwel met.. onze EXport. Dus, geen bloembollen, varkens , tomaten of komkommers... wat dan ?
 • Christa Tache

  1 maand geleden
  Ben siermans, de waarheid heeft vele kanten, ligt er maar aan van welke kant je het bekijkt.en dan lees en verdiep je? Waarom zou wat een ander zegt wel waar zijn? Waarom geloof je die wel blind? Dat verbaasd me wel eens want ook daar wordt je gemanipuleerd en in kamp getrokken. Ik voel me tegenwoordig prettig bij “ik weet het niet” het kan allemaal waar of leugen zijn, alles is mogelijk of kan gelogen zijn. Welk bewijs is er dan bij wat u gelezen hebt of past het bij uw denkwijze en uw geloof?
 • B. Jansma

  1 maand geleden
  @ben Supermans, chauffeurs van vrachtwagens zullen ook wel balen van al die boerenacties, ook al dragen ze geen stropdassen. Denk je ook niet?