Ter Apel.
Volledig scherm
Ter Apel. © Getty Images

Reacties op dodelijke grens: ‘Laten we alsjeblieft een beetje normáál gaan doen over migratie’

‘Hij levert onder het mom van een wetenschappelijke visie in feite een politiek gekleurd standpunt af’ en ‘Tienduizenden nieuwe inwoners maken het probleem nóg groter’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 9 september verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

 1. Reacties op commerciële huisartsen: ‘Zonder nieuwe initiatieven is huisartsenzorg ten dode opgeschreven’
  20

  Reacties op commer­ciële huisartsen: ‘Zonder nieuwe initiatie­ven is huisartsen­zorg ten dode opgeschre­ven’

  ‘De huisartsenzorg is in transitie. Veel jonge huisartsen willen geen opgelegde rompslomp meer’ en ‘Je kon erop wachten natuurlijk met die onduidelijke regels. Het mocht in de ene plaats wel, in de andere niet. En waar het niet mocht was vuurwerk wel gewoon te koop. Met zo’n lappendeken aan regels is het wachten op ellende’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 4 januari verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op asielwet: ‘Het is goed te begrijpen dat gemeenten niet in de rij staan’
  95

  Reacties op asielwet: ‘Het is goed te begrijpen dat gemeenten niet in de rij staan’

  ‘Elk weldenkend mens ziet toch dat je deze instromers geen sociale opvang meer kan bieden?’ en ‘Het lijkt me juist goed dat je je kinderen kan laten zien dat je het alcoholgebruik weet te beperken tot één of twee glaasjes’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 9 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 3. Reacties op betalen voor uitstoot: ‘Roep groen en natuurbehoud en je krijgt altijd gelijk’
  33

  Reacties op betalen voor uitstoot: ‘Roep groen en natuurbe­houd en je krijgt altijd gelijk’

  ‘Het is toch van de gekke dat Frans Timmermans zelfs door zijn eigen EU wordt teruggefloten in zijn roekeloze strijd voor milieubescherming. Hij wil in nóg meer gebieden in Nederland de natuur gaan beschermen, waardoor boeren en huizenbouwers helemaal geen kant meer op kunnen’ en ‘Verander die gezellige met wijnglazen gedekte tafel nu eens niet in een ongezellige tafel met water- en limonadeglazen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 22 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 1. Reacties op steeds meer zzp’ers: ‘Zij kunnen werken wanneer zij willen en verdienen meer dan jij en ik’
  31

  Reacties op steeds meer zzp’ers: ‘Zij kunnen werken wanneer zij willen en verdienen meer dan jij en ik’

  ‘Om mij heen zie ik collega’s hun vaste baan opzeggen om zich vervolgens als zzp’er te laten inhuren voor een hoger salaris en betere arbeidsvoorwaarden. Sommigen kunnen zelfs interne opleidingen volgen binnen het bedrijf waar ze werken. Dat is bizar’ en ‘ Pas in de laatste kilometer besliste Roest de rit in zijn voordeel. En dan te bedenken dat er al jaren wordt gesteggeld over het al dan niet afschaffen van de tien kilometer’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 10 januari verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.