Getty Images/EyeEm
Volledig scherm
© Getty Images/EyeEm

Reacties op energiezuinig: ‘5 minuten douchen? Welnee, dat kan prima in 2 minuten!’

‘Niemand lijkt het woord ‘anticiperen’ meer te kennen’ en ‘Zijn wij nu zo dom of zijn ze in Zweden zo slim?’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van vrijdag 24 juni verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

111 reacties

 • Barend Stofkoper

  1 maand geleden
  Waarom zou men korter douchen als de buurman zingend een kwartier onder de douche staat? In zn algemeenheid, waarom minderen met leuke dingen als de massa het niet doet? Crisis na crisis komt over ons heen, corona, ukraine, inflatie, huisvesting, enz, waar wij noch als individu, noch als landelijk politicus, ondanks alle mooie praatjes, controle over hebben. Kortom het fatalistische gevoel ontwikkelt zich, doe waar je zin in hebt zolang het nog kan.
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Nederlanders moeten bezuinigen want die weten hoe de rest wat binnen komt ach die worden gewoon in de watten gelegd.Ja Andre nog nooit zo een vreemde regering gezien!!
 • Andre Hof

  2 maanden geleden
  Deze vvd cda d66 regering is knettergek en knetterlinks. 2 minuten douchen is genoeg hoor, maar denken dat we door minder te douchen de problemen oplossen is echt naïef. Echter dat past wel bij fantastisch onkundige idioten als Jetten, Ollongren, vanderwal, fijlbrief, deJonge, Hoekstra, Rutte. Wat een onkunde in 1 team!
 • B.T. Sno

  2 maanden geleden
  Ruud de Vos. Zo voel ik het ook.
 • Ernst-Jan Schoute

  2 maanden geleden
  Belachelijk dat briefschrijver Ted van Scheppingen de eigenaar van de kolencentrales gebrek aan anticiperen verwijt. Gezien het huidige (giftig groene) politieke klimaat is dat nou niet iets wat zij konden verwachten (het weer volledig kunnen draaien) zonder signaal vooraf vanuit de overheid. Hij vindt het blijkbaar niet leuk dat hoe het gelopen is duidelijk maakt dat Jetten niet geschikt is voor zijn baan...