Dronebeeld van bezoekers op de Floriade Expo.
Volledig scherm
Dronebeeld van bezoekers op de Floriade Expo. © ANP

Reacties op Floriade: ‘Accepteer de financiële strop en maak het niet erger’

‘De Floriade is het bezoek meer dan waard!’ en ‘Arts zijn is tegenwoordig een hondenbaan’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van maandag 27 juni verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

37 reacties

 • A. Volmer

  1 maand geleden
  Met die torenhoge toegangsprijzen vragen ze er naar failliet te gaan dus: laat die poppenkast maar lekker failliet gaan.
 • J. Schottelndreier

  1 maand geleden
  @Kok: inderdaad, geniet van wat je wél hebt. Maar misschien zouden Visionaire Bestuurders ook zelf risico moeten dragen ipv showen met 100% geld van de gemeenschap.
 • I Velde

  1 maand geleden
  Waarom kan die Floriade eigenlijk niet.nog een jaar langer.blijven?
 • Anoniem

  1 maand geleden
  @Brief van Bernard Tebrugge: Dat is dus juist niet de bedoeling van de rechterlijke macht. Hun eigen belangen/denkwijze laten gelden bij dit soort beslissingen hoort en kan niet. Neutraliteit is juist wat de rechterlijke macht zo belangrijk maakt. Rechters zijn er voor iedereen en niet 1 zijde. Het is gevaarlijk om rechters te hebben die uit eigen belang handelen. T van Oijen
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Margriet Spijkerman, de Floppiade is echt een verschrikking eens was het een prachtig stuk Almere maarja dat MOET gesloopt worden net als meer prachtige natuur in Almere. Maar van dit geld hadden ze mensen kunnen helpen die het zwaar hebben ook hadden ze op andere plekken huizen kunnen bouwen en niet voor status houders NEE voor onze kinderen. Echt Almere is een waardeloze stad. Margriet Spijkerman