Pulsvissers op de TX38 aan het werk.
Volledig scherm
Pulsvissers op de TX38 aan het werk. © ANP

Reacties op flyshootvisserij: ‘Frankrijk zit Nederland weer eens dwars’

‘Jaren geleden werd de door Nederland gebruikte pulsvisserij verboden door Europarlemantariërs, nu gebeurt hetzelfde met flyshootvisserij’ en ‘Normaal moet je elf jaar wachten op een woning in Utrecht’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 14 juli verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

11 reacties

 • Jan Willem Roos

  3 maanden geleden
  En het rare is, wij laten het ook nog gebeuren. Vroeger waren Nederlanders oppermachtig op zee, nu verlaten we de zee met het anker tussen de benen.
 • Jan Borst

  3 maanden geleden
  met dank aan de EU dat een bijeen geraapt zooitje is waar jan rap en zijn maat maar te pas en te onpas wat roept over de visserij die overigens heel goed bezig zijn maar als een bepaald land in het verkeerde keelgat schiet gelijk weer in het geweer komen omdat ze niet willen of kunnen moderniseren de verdeeldheid steeds groter wordt totdat het deksel er afvliegt en dan zijn de rapen pas echt gaar
 • Mine-cher

  3 maanden geleden
  Ik heb mijn eerdere reactie gegeven vanuit mijn eigen ongenoegen (de afgelopen 2 jaar )m.b.t corona. Vond het te onmenselijk voor woorden. De reacties op dit forum.Sommige mensonwaardig. De maatregelen van onze overheid. Hartverscheurend voor ouderen. En mensen die iemand verloren.Sta nog steeds achter mijn eerdere reactie. Maar ben van mening. Dat deze ook gezegd moest worden. @ Nathalie Noomen. U heeft helemaal gelijk. Wanneer het om geld gaat. Verloochen men zelfs andermans gezondheid.
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  De NLse wateren gesloten verklaren voor niet-puls-of-flyshoot-visserij. Verder de EU-landbouwbegroting jaar op jaar vetoën, de Fransen zijn immers al sinds jaar en dag de grootste parasieten in de EU-landbouwsubsiedieruif. Verder NL-politici met ruggegraat naar Brussel sturen. Dus geen baantjesjagers, ik mis onze Joseph Luns. C.Durbois
 • Danny Ketting

  3 maanden geleden
  De visserij is toch al jarenlang een doorn in het oog van dit kabinet. Dus op enige vorm van hulp Rutte (en zijn bandieten) hoeven ze helaas niet te rekenen.
 1. Reacties op nepmerkkleding: ‘Je lijkt echt niet rijker met een net-niet Chanel-tas’
  29

  Reacties op nepmerkkle­ding: ‘Je lijkt echt niet rijker met een net-niet Cha­nel-tas’

  ‘Er zijn meer dan genoeg mooie spullen te koop zonder merknaam die ten opzichte van een nepmerk ook veel beter van kwaliteit zijn’ en ‘Met de vele vacatures zou het beter zijn om werken te stimuleren’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van vandaag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 14 september verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 1. Reacties op Duitse waarnemer Russisch referendum: ‘Waarom laat hij zijn vlucht en verblijf door Rusland betalen?’
  12

  Reacties op Duitse waarnemer Russisch referendum: ‘Waarom laat hij zijn vlucht en verblijf door Rusland betalen?’

  ‘Gaat er zelfs bij energie-expert Schaller geen lampje branden dat hij wellicht voor propagandadoeleinden gebruikt wordt?’ en ‘Schitterend plaatje van Federer en Nadal met betraande ogen, hand in hand, samen op een bankje’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 28 september verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”