Ernst Kuipers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Volledig scherm
Ernst Kuipers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. © ANP

Reacties op langetermijnplan corona: ‘Minister Kuipers, dit is uw taak’

‘De overheid is niet voorbereid op een nieuwe coronagolf’ en ‘wederom een knap staaltje ketelmuziek van minister Hugo de Jonge’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 19 mei verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

17 reacties

 • J. Breuer

  1 maand geleden
  Nieuw in het kabinet en toch heeft minister KUYPERS zich geweldig al aan aangepast aan het systeem van veel praten en weinig uitvoeren .
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Dat kan niet in een overgeorganiseerd land met honderdduizenden ambtenaren,kuipers doet zijn best maar daar is hij voor aangenomen
 • Jeannette Buitenweg

  1 maand geleden
  Corona-moe, okee. Corona-dom, vers twee. En voor we het weten is het weer een gebed zonder end omdat teveel mensen het niet snappen en/of schijt hebben aan de gevolgen, zolang ze maar lekker hun gang kunnen gaan. Een minister zet een lijn uit, jazeker. Maar wij hebben de verantwoordelijkheid als samenleving om ons deel bij te dragen.
 • Mieneke Kok

  1 maand geleden
  Ik krijg het bijna niet mijn strot uit 😉 Maar daarin had Dhr. Rutte gelijk. We moeten het met z'n allen doen.Ook noemde hij groepsimmuniteit. Maar daar kwam die later op terug. 😉 De besmettingen vlogen de pan uit. Iedereen zocht elkaar op.
 • Randy Huster RC

  1 maand geleden
  De IC capaciteit in ons land is vergelijkbaar met de buurlanden. Het grote verschil tussen onze buurlanden en ons land: 480000 coronabesmettingen per 1 miljoen inwoners (Nl) tov van Belgie en Duitsland: resp 280000 en 235000. Dit komt niet door onze regering maar door het volk: niet aan regels houden, geen rekening houden met de anderen. Zelfde maatregelen als bij ons voor de eerste lockdown bijna geen besmettingen in Zweden. Dus bereid je voor. Houd rekening met de ander.