Schiphol.
Volledig scherm
Schiphol. © ANP / ANP

Reacties op Schiphol: ‘Personeel kost nu eenmaal geld en aandeelhouders houden niet van kosten’

‘Waar is de langetermijnvisie’ en ‘Kunnen we een actie starten dat we hem terug willen op tv?’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 5 mei verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

24 reacties

 • bjorn Roos

  2 maanden geleden
  Aandeelhouders en bonussen. Waar gaan we kapot aan? Logisch toch als je mensen eruit knalt om een bonus te halen. Het erge is dat de politiek er niets, maar dan ook niets aan doet. lekker mee graaien!
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Goed dat Corendon uitwijkt naar het buitenland. Vakantievluchten vanaf Schiphol alleen voor mensen uit de omgeving van Schiphol.
 • Mieneke Kok

  2 maanden geleden
  @ Rik Wilsen.. Well done. 😉 Heb ook niks met die dame. Had eerlijk gezegd nog nooit van haar gehoord. Geen gemis. Fijne avond !
 • Leo Meer

  2 maanden geleden
  Als je aandeelhouders belangrijker vind best. Maar ga dan niet zo zielig doen dat je geen mensen kan krijgen. Jullie maken die keuze. Dan moet je ook de grote jongen zijn als het mis gaat. Maar vergeet niet dat dit het begin van het einde is voor een luchthaven.
 • Leo Haas

  2 maanden geleden
  Schiphol is een bedrijf. En moet dus als een bedrijf worden gerund. Kosten laag houden is in elk bedrijf een overlevensbelang. Is Schiphol daarin te ver gegaan? Als consument kunt u dan beslissen naar de concurrentie te gaan: andere vluchthaven, trein, auto, bus, thuisblijven. Zolang we met z'n allen in die Schiphol-rij blijven staan, zal er weinig veranderen! En nee, dit heeft NIETS met de politiek te maken. Tenzij je liever bedrijven genationaliseerd wil zien. Vetrek dan maar naar Venezuela!