Premier Mark Rutte in de Tweede Kamer tijdens het debat over de sms-berichten van de premier.
Volledig scherm
Premier Mark Rutte in de Tweede Kamer tijdens het debat over de sms-berichten van de premier. © ANP

Reacties op sms'jes Rutte: ‘We laten ons besturen door mensen die de wet aan hun laars lappen’

‘Het is sowieso wenselijk om eens naar onze eigen impact op het milieu te kijken’ en ‘Mark Rutte kan dat alleen doen omdat wij dat telkens door de vingers zien’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 20 mei verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

74 reacties

 • Juan Delapenja

  1 maand geleden
  Om in de worden van Kaag te blijven... " wie zijn toch die mensen die Rutte blijven stemmen ?"
 • Bas Euser

  1 maand geleden
  Deze man is absoluut niet meer te handhaven. Hij lapt alle regels aan zijn laars. Dit kan echt niet . Een spoor van ellende laat hij achter, toeslagenaffaire, functie elders held Omzigt, Groningen, zorg kapot bezuinigd, etc etc etc
 • Ernst-Jan Schoute

  1 maand geleden
  Je kunt best kritisch zijn op Rutte maar de hoeveelheid onzin die in de reacties wordt geuit, is onvoorstelbaar. Je zou bijna denken dat Rutte de afgelopen 10jaar de alleenheerser was terwijl zijn inbreng in het beleid en al helemaal in de uitvoering daarvan in werkelijkheid natuurlijk minimaal is geweest. Het beleid is resultaat geweest van onderhandelingen met diverse andere partijen en de uitvoering van het beleid ligt in handen van al die ambtenaren die in Nederland veel te veel macht hebben
 • jacqueline Schijver

  1 maand geleden
  Tja,blijkbaar zijn er heel véél Nederlanders hartstikke blij met een premier die met alles wat hij de afgelopen jaren al geflikt heeft lachend weg komt en stemt met weer vrolijk op hem ! Het is ook van de zotte dat een kabinet dat opstapt vanwege het toeslagen debacle gewoon weer bij elkaar zit en door kan gaan met het afbreken van ons mooie Nederland ,zeker met de nieuwe EU regels mbt arbeidsmigranten uit Noord Afrika . We hebben al geen woningen voor de mensen die er nu zijn ,dus hoe dan ???
 • J. Breuer

  1 maand geleden
  Hoe durft het gewone volk aanmerkingen te maken over hem die meent boven de wet te staan en alles wat hij doet geen verantwoording behoeft af te leggen.