Oekraïne won zaterdag het Eurovisie Songfestival.
Volledig scherm
Oekraïne won zaterdag het Eurovisie Songfestival. © AFP

Reacties op Songfestival: ‘Contrast met perfecte editie in Rotterdam is groot’

‘Een ongepolijste show past juist perfect bij het Eurovisie Songfestival’ en ‘Van het zogenaamde nieuwe leiderschap van D66 is niks terechtgekomen’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 17 mei verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

8 reacties

 • Ton Dolfijn

  1 maand geleden
  Hulde aan S10 ze deed het goed! Net als Moldavie, Frankrijk en Litouwen. Een van die landen had eigenlijk had moet winnen. Maar goed je mag 20x stemmen dus alle stemmen vooral naar de Ukraine en Engeland en ook de jury was bevooroordeeld. De uitslag stond van te voren vast voor een erg middelmatig strijdlied dan normaal gesproken de halve finale niet zou overleven. Politiek dient verre te blijven van dit soort evenementen. Het gaat om muzikale kwaliteit maar helaas is dat niet het geval meer.
 • Leo Haas

  1 maand geleden
  Wie kijkt daar nog naar? Het is al sinds halverwege de jaren tachtig van de vorige eeuw he-le-maal NIKS meer!
 • Jos Daams

  1 maand geleden
  songfestival? Verzameling van rariteiten die niks met zingen te maken hebben. Voor de liefhebbers...? ik kijk nooit maar heb er ook geen probleem mee. Maar de naam dekt de lading zeker niet.
 • Egbert Huisman

  1 maand geleden
  De kosten voor het organiseren van het songfestival hadden bespaart kunnen worden, de winnaar stond van te voren al vast. En hoezo de zon niet in het water kunnen zien schijnen, het is een politiek gerelateerd spektakel geworden, heeft niets meer met muziek te maken.
 • W.Z. Zuid

  1 maand geleden
  Bier en sommige mannen zijn niet de beste combinatie. Minkukels die gewoon een vette bekeuring nodig hebben.