Thierry Baudet (FvD) nadat het voltallige kabinet de plenaire zaal verliet tijdens de bijdrage van Baudet, tijdens de eerste dag van de Algemene Politieke Beschouwingen, het debat na de Troonrede op Prinsjesdag.
Volledig scherm
Thierry Baudet (FvD) nadat het voltallige kabinet de plenaire zaal verliet tijdens de bijdrage van Baudet, tijdens de eerste dag van de Algemene Politieke Beschouwingen, het debat na de Troonrede op Prinsjesdag. © ANP

Reacties op Thierry Baudet: ‘Zijn gedrag is van een onbeschaamde brutaliteit’

‘Je mening mogen verkondigen in onze vrije Nederland moet geen vrijbrief zijn voor onbeschaafd gedrag’ en ‘Als je alleen naar paleis Noordeinde gaat om de koninklijke familie te kunnen uitjouwen, dan ben je toch wel erg infantiel bezig’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 23 september verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

94 reacties

 • Clara Ramlal

  1 week geleden
  Zijn gedrag is absoluut niet van beschaamde brutaliteit. Hij kijkt ver vooruit en legt dingen bloot maar dat wil men niet zien. Ook ik heb geen goed gevoel wat zich in dit land allemaal afspeelt. Wie het niet wil zien of horen, zeg ik tegen hen: slaap lekker verder en droom van goede tijden die nooit meer zullen komen.
 • Joop v d Toolen

  1 week geleden
  Kan alleen maar zeggen dat we een heel nare tijd tegemoet gaan zowel politiek als menselijk ,met ongekende wreedheden in het verschiet. Zo zit de mensheid helaas in elkaar.
 • Jonas Williamson

  2 weken geleden
  De man lijkt beschaafd, maar is het niet.
 • Jan Hooijer

  2 weken geleden
  Waren ze maar door blijven lopen Want met Rutte en Kaag Is het een ware plaag
 • Hans Laats

  2 weken geleden
  Hans Laats. Dit Kabinet Kaag vergeet 1 ding. Door hun actie zal, ik hoop van niet, meerdere kiezers vanwege het wantrouwen op dit Kabinet, op FvD gaan stemmen. Nederland krijg dan Italiaanse toestanden. Goed voor de EU??.
 1. Reacties op asieldeal: ‘Waarom worden leegstaande kantoorpanden niet gebruikt voor onderdak?’
  37

  Reacties op asieldeal: ‘Waarom worden leegstaan­de kantoorpan­den niet gebruikt voor onderdak?’

  ‘In Rijswijk staat een voormalig pand van Shell, compleet met restaurant en veel kamers die zo kunnen worden omgebouwd tot slaap- en wooneenheden’ en ‘Terecht als er door de Onderwijsinspectie zeer kritisch gekeken wordt naar de nieuwe school van Baudet’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 30 augustus verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.