Boze PSV'ers tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord.
Volledig scherm
Boze PSV'ers tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord. © ANP

Reacties op VAR Feyenoord-PSV: ‘Zet onafhankelijke experts in bij de VAR’

‘Leg na de wedstrijd altijd uit hoe je tot de beslissing gekomen bent’ en ‘Het belooft niet veel goeds te worden in deze crisistijd’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 10 mei verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

25 reacties

 • J. Breuer

  1 maand geleden
  Scheidsrechters doen precies zoals het overal gaat. De handen boven hun hooft houden en oogjes dicht. Ook wel onsportiviteit genoemd.
 • Jan Kat

  2 maanden geleden
  Blijf maar zeuren hoor over Ajax en Amsterdam, de hele wereld kent deze namen! Cruijff noemde de afgunst kleinzielig, zelfs over dit fenomeen werder grappen gemaakt. Die Far moet ten dienste staan aan de scheids. Die hoeft geen geschreuw in zijn oor, penalty, hands enz. Door meestal een Far scheids zonder niveau. Scheids gaat als hij dat nodig vind, die Far kijken zonder commentaar! Ook dan zal er altijd discussie bkijven dat hoort bij het voetbal. Jan Kat
 • H. Ruitenbroek

  2 maanden geleden
  Hij kan em geven en dat deed hij ook. En de VAR was het er ook mee eens. Wat moet je dan nog meer doen? Elke ploeg krijgt ze mee en elke ploeg krijgt ze tegen.
 • Hans Laats

  2 maanden geleden
  Hans Laats. Het was aangeschoten. De speler had zijn arm tegen het lichaam. Dus geen penalty. Het riek naar belangenverstrengeling van de scheidsrechter of hij had grote bril op moeten zetten.
 • A. Ten Napel

  2 maanden geleden
  Ik ben geen expert maar een pingel was het niet we noemden als jongens aangeschoten .