Olaf Kraak
Volledig scherm
© Olaf Kraak

Reacties op ‘voetballer pesten’: ‘Mij blijft bij hoe een brave huismoeder verschrikkelijke dingen tegen Steven Berghuis schreeuwt’

Deal er maar mee: soms valt onze koopkracht mee, soms valt ze tegen. En: ‘We hebben de mond vol van hoe erg pesten is op school, maar we laten wel toe dat Steven Berghuis mensonterend wordt behandeld.’ Dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 25 januari verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

15 reacties

 • M Waarhold

  6 dagen geleden
  Ik ben van mening dat alles uit elkaar getrokken wordt in de media en deze zeker mede schuldig is en het vuurtje laten oplaaien....
 • jannie kuik

  6 dagen geleden
  voetballen was het ooit leuk was het ooit gezellig nu al lang niet meer schelden vechten aso gedrag hoe fijn is dat maar vooral hoeveel geld kost dat al die politie elke week voetballen corrupt en aso
 • Nelly Djikounou

  6 dagen geleden
  Laat ze elkaar gewoon doodslaan. Na een aantal wedstrijden blijven er dan nog alleen echte supporters over. Problem opgelost.
 • Eric Meyer

  6 dagen geleden
  Dit heeft niets met voetbal te maken. Die mensen komen naar het voetbal om te vechten, te schreeuwen, uit te schelden. Voetbal is hiervoor een excuus, geen reden. Je kunt gerust een verbod invoeren, of geen publiek toelaten, maar een excuus is snel gevonden. Voetbalhooligans worden dan curlinghooligans. Voetbal is het probleem niet.
 • Astrid Beek

  6 dagen geleden
  Een 'brave' huismoeder? Nou nee hoor, die gedragen zich niet zo, deze vrouw valt gewoon in de categorie hooligan.
 1. Reacties op verwijderen visreclame: ‘Met een visstick in een bushokje is echt niet zoveel mis’
  19

  Reacties op verwijde­ren visreclame: ‘Met een visstick in een bushokje is echt niet zoveel mis’

  ‘Wat een genot als ál die reclames uit de straten en de bushokjes zouden verdwijnen’ en ‘In haar column van afgelopen maandag zegt Linda Akkermans niet aan goede voornemens te doen. Waaronder Dry January. Haar goed recht overigens. Maar neem mensen die daar aan mee willen doen wel serieus’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 6 januari verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op Matthijs van Nieuwkerk: ‘De geprezen vakman blijkt geen vakman te zijn’
  43

  Reacties op Matthijs van Nieuwkerk: ‘De geprezen vakman blijkt geen vakman te zijn’

  ‘De ‘live’ presentator met zijn gescripte vragen en stellingen valt diep terwijl de wereld door draait’ en ‘Als je als linkse actiegroep één van de meest conservatieve en traditionele gemeenschappen uitkiest om je punt duidelijk te maken, dan weet je van tevoren wat er gebeurt': dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 23 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 3. Reacties op vuurwerk: ‘Het beestje kroop jankend over de vloer en probeerde zich te verstoppen’
  111

  Reacties op vuurwerk: ‘Het beestje kroop jankend over de vloer en probeerde zich te verstoppen’

  ‘En dan de vluchtelingen uit oorlogsgebieden, het kleine meisje dat huilend onder de tafel kruipt. Nee, we zijn een egoïstisch volkje geworden zonder duidelijk leiderschap’ en ‘De saamhorigheid tussen buren, met elkaar even de alledaagse zorgen de lucht in schieten, volwassen mannen die met veilige vuurwerkbrillen weer even 15 jaar zijn. Geweldig. Vuurwerk minnend Nederland, bedankt dat jullie het jaar zo hebben afgesloten én ingeluid. Ik heb ervan genoten': dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 3 januari verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 1. Reacties op succes Marokko: ‘Het bereiken van de halve finale is een teken van geslaagde immigratie’
  57

  Reacties op succes Marokko: ‘Het bereiken van de halve finale is een teken van geslaagde immigratie’

  ‘Jongens van de derde generatie die in een Europees land topvoetbal hebben bereikt’ en ‘ Van harte mee eens om een kiesdrempel in te voeren. Maar waarom gaat Ritzen niet gelijk (zoals Duitsland) voor een kiesdrempel van minimaal 5 procent?’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 13 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op bombardement Chora: ‘Het wordt tijd om te stoppen met die goedbedoelde vredesmissies’
  41

  Reacties op bombarde­ment Chora: ‘Het wordt tijd om te stoppen met die goedbedoel­de vredesmis­sies’

  ‘Wat een verschil met de Russische agressie: die bombarderen er lustig op los. Zelfs kraamklinieken blijven niet gespaard. Zal een Russische rechtbank ook schadevergoeding toekennen? Ik dacht het niet’ en ‘De Duitse minister van Binnenlandse Zaken mét de OneLove-band naast FIFA-baas Infantino. Een voorbeeld dat door Nederland opgevolgd zou moeten worden’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 25 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.