ANP
Volledig scherm
© ANP

Tot drie keer toe een prik binnen handbereik en toch gaat deze lezer zonder vaccin naar huis

LezersreactiesDe vaccinatiedoelstellingen worden al wekenlang niet gehaald. Dat het tijd werd om de prikstrategie te veranderen, is de meeste lezers op onze site allang duidelijk. ‘Hou het vooral simpel.’

5 reacties

 • Dick Van

  3 weken geleden
  Zet een priklocatie op en iedereen die wil registreer je en vaccineer je. Zet er duidelijk bij welk vaccin moet je eens kijken hoe het gaat lopen.
 • Anoniem

  3 weken geleden
  John Mulder Ik mag toch hopen dat mensen die nu een vaccinatie weigeren pas weer in aanmerking komen nadat iedereen die het wel wil gevaccineerd is. De kans op trombose is vele malen kleiner dan de kans op corona. Daar zijn alle deskundigen het over eens.
 • Anoniem

  3 weken geleden
  A. Oosterveen. Er is de Afgelopen 10 jaar een woningtekort, een lerarentekort, zorgpersoneelstekort, politieagententekort, wanbeleid bij de belastingdienst, wanbeleid bij het CBR en dan verwachten we een gesmeerd lopend vaccinatiebeleid. Zijn we niet een beetje naïef?
 • frans Vullings

  3 weken geleden
  wie wil mijn portie hebben want ik wil hem niet
 • J.S.M. Schilthuizen

  3 weken geleden
  Ja het leger is de best in logistiek
 1. Lezers vallen cabaretier Martijn Koning bij óf reageren diep verontwaardigd na ‘roast’ Thierry Baudet
  Lezersvraag
  4

  Lezers vallen cabaretier Martijn Koning bij óf reageren diep verontwaar­digd na ‘roast’ Thierry Baudet

  De ‘roast’ van Thierry Baudet bij Jinek leidde tot verontwaardiging, maar ook tot bijval voor cabaretier Martijn Koning. Waar een groot deel van de lezers het eens is met tv-recensent Angela de Jong - de roast was niet grappig maar hatelijk - lijkt een net iets groter deel van oordeel dat Baudet ‘een koekje van eigen deeg’ kreeg. Koning zei achteraf dat hij de politicus wilde aanpakken om de ‘verschrikkelijke dingen die hij zegt’. Wij lichten deze lezersreacties er uit.
 2. Vacatureteksten vaak onbewust discriminerend: ‘Denk eens na of je iemand buitensluit’
  PREMIUM
  Onderzoek

  Vacature­tek­sten vaak onbewust discrimine­rend: ‘Denk eens na of je iemand buiten­sluit’

  Ben jij de ideale klusjesman? Een jonge, vlotte starter? Is Nederlands jouw moedertaal? Grote kans dat degene die een vacaturetekst met daarin deze vragen leest, zich niet geroepen voelt om te solliciteren. Door hokjesdenken in functieomschrijvingen worden kandidaten vaak onbewust buitengesloten. Dat mensen zich beter bewust worden van de taal die zij gebruiken is daarom hoognodig, vinden experts.
 1. Halve Nederlander in de race om burgemeester van Londen te worden
  Play

  Halve Nederlan­der in de race om burgemees­ter van Londen te worden

 2. Malinese vrouw in Marokko bevallen van negen gezonde baby’s
  Play

  Malinese vrouw in Marokko bevallen van negen gezonde baby’s