Volledig scherm
Gouden jurk bij Asos.com.

Dé feestlook van 2011: zwart met goud

De outfits op de rode loper zijn vaak een goede voorspeller voor de trends tijdens de feestdagen. Op de 'Harper's Bazaar Women of the Year Awards' zagen we vaak zwart en goud, gebruik dit als inspiratiebron voor jouw feestjurk.

Volledig scherm
Goud-zwarte pump bij Asos.com.
Volledig scherm
Deze gouden clutch past perfect bij je kleine, zwarte jurkje.

Dames als Yasmin Le Bon en Sara Burton gingen voor een klassieke zwarte jurk, een kleine gouden handtas zorgde voor een feestelijke touch. Het model Cara Delavigne koos voor een paillettenjurk en een zwarte tas.

Je kunt deze trend perfect dragen op jouw eindejaarsfeest: denk maar aan een zwart jurkje of strak maatpak in combinatie met gouden topje, handtas of pumps. Als je eens extravagant wil doen, ga je natuurlijk voor de gouden jurk.

Don'ts

Om in stijl op het feest te verschijnen, zijn er wel enkele stijlregels waar je je aan moet houden. Leg accenten met gouden borduursels en parels. Durf te combineren met opvallende gouden juwelen: denk aan kettingen en riemen die een statement maken of zelfs gouden nagels. Het contrast met zwart is wel noodzakelijk: een hele gouden outfit is wat te veel van het goede.

  1. Wikileaks-oprichter Assange begint zaak tegen ‘gastheer’ Ecuador om nieuwe huisregels

    Wiki­leaks-oprichter Assange begint zaak tegen ‘gastheer’ Ecuador om nieuwe huisregels

    WikiLeaks-oprichter Julian Assange verblijft al ruim zes jaar in de Ecuadoraanse ambassade in Londen. Assange, ooit de strijder van het vrije woord, slijt zijn dagen in een kleine kamer. Grotendeels verstoken van de buitenwereld. Deze week maakte zijn Zuid-Amerikaanse ‘huisbaas’ zijn verblijf een stuk onprettiger, door de huisregels aan te scherpen. Assange pikt de inperking niet en stapt naar de rechter.