Volledig scherm
Ashley (l) en Mary-Kate. © reuters

Olsen-tweeling ontwerpt tas van 13.600 euro

De tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen staat niet alleen op de lijst van invloedrijkste stijliconen van Time, maar kregen onlangs ook een prijs voor hun kledinglijn The Row. Hoog tijd dus om de prijzen wat op te schroeven, moeten de zusjes gedacht hebben. Voor een rugzak uit hun najaarscollectie betaal je namelijk 16.900 dollar, of zo'n 13.600 euro.

Volledig scherm
© The Row

Het gaat om een tas die gemaakt is uit verschillende stukken bont met meerdere kleuren: grijs, wit, rood, zwart, bruin en roze. Een soort lappendeken dus, maar dat is niet aan het prijskaartje te zien.

Daarnaast is dezelfde tas ook verkrijgbaar in drie andere stoffen: zwart, blinkend kalfsleer; grijs, blinkende krokodillenleer en zwart krokodillenleer.

En hoewel het prijskaartje van de tas torenhoog is, zijn fashionista's al fan. Zo gaf onder andere Rachel Zoe al haar goedkeuring. 'Met het patchwork combineert de rugzak comfort en klasse. Ook de zachte textuur van deze handige tas doet het goed in de modewereld. Een perfecte tas voor het najaar', schreef ze in haar modenieuwsbrief.