Volledig scherm
Caleb Earwood houdt de hand vast van zijn toekomstige vrouw Maggie Earwood terwijl ze beiden bidden. © Dwayne Schmidt

Trouwfoto raakt bij velen een gevoelige snaar

Een fotograaf legde een wel heel krachtig beeld vast net voor een koppel in de Amerikaanse staat North Carolina met elkaar in het huwelijk zou treden. De foto, die duidelijk een gevoelige snaar raakte bij heel veel mensen, werd dan ook massaal gedeeld op sociale media.

De trouwceremonie vond zaterdag plaats en fotograaf Dwayne Schmidt stond op de eerste rij om de plechtigheid vast te leggen.

Het was een traditionele bruiloft waarbij de man zijn bruid pas te zien krijgt in de kerk. Dus stonden marinier Caleb Earwood en zijn aanstaande echtgenote Maggie Earwood voor aanvang hand in hand, met de ruggen naar elkaar toe en met gesloten ogen te bidden. Het leverde een bijzonder plaatje op.

,,Toen ik de hand van Caleb voelde trillen, wist ik dat hij erg nerveus was", vertelde de 22-jarige Maggie achteraf. ,,Het deed ongelofelijk deugd om vast te stellen dat we beiden hetzelfde voelden." Volgens de fotograaf van dienst was dit moment het meest speciale dat hij ooit vastlegde. ,,Wij zijn dankbaar dat onze foto zo veel mensen recht in het hart heeft geraakt", aldus Caleb.

I have photographed alot of weddings. This has to be one of the best things i have ever got to see much less...

Posted by Dwayne Schmidt Photography on zaterdag 23 mei 2015