Rechtbanktekening van Jos B.(M), die wordt verdacht van het verkrachten en doden van Nicky Verstappen, in het Hof in Den Bosch. Volgens Bekir E., de moordenaar van de Rotterdamse scholiere Hümeyra, heeft Jos B. in de gevangenis tegen hem gezegd dat hij betrokken is bij de dood van de 11-jarige jongen. (VLNR) Officier van Justitie, verdachte Jos B. advocaat Gerald Roethof, en Royce de Vries.
Volledig scherm
Rechtbanktekening van Jos B.(M), die wordt verdacht van het verkrachten en doden van Nicky Verstappen, in het Hof in Den Bosch. Volgens Bekir E., de moordenaar van de Rotterdamse scholiere Hümeyra, heeft Jos B. in de gevangenis tegen hem gezegd dat hij betrokken is bij de dood van de 11-jarige jongen. (VLNR) Officier van Justitie, verdachte Jos B. advocaat Gerald Roethof, en Royce de Vries. © ANP

Deskundigen gehoord in zaak-Nicky Verstappen

In het hoger beroep van de zaak over de dood van Nicky Verstappen, worden vrijdag een forensisch arts, medisch deskundige en een patholoog gehoord. Zij kunnen mogelijk een toelichting geven over de omstandigheden rond de dood van de 11-jarige jongen in 1998.

  1. Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’
    moord heerlen

    Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’

    Politie en justitie zijn met man en macht op zoek naar een veroordeelde crimineel die verdacht wordt van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in het Limburgse Heerlen, twee weken geleden. Het gaat om de 30-jarige Zouo ‘Tom’ Angel, de man die in 2008 werd veroordeeld voor de doodslag op de 62-jarige winkelmedewerker Huib Krooder. Zijn dochter reageert zeer aangeslagen op het nieuws. ,,Dit méén je niet?! Alweer? Deze man blijft levens verwoesten!”