Rechtbanktekening van Jos B.(M), die wordt verdacht van het verkrachten en doden van Nicky Verstappen, in het Hof in Den Bosch. Volgens Bekir E., de moordenaar van de Rotterdamse scholiere Hümeyra, heeft Jos B. in de gevangenis tegen hem gezegd dat hij betrokken is bij de dood van de 11-jarige jongen. (VLNR) Officier van Justitie, verdachte Jos B. advocaat Gerald Roethof, en Royce de Vries.
Volledig scherm
Rechtbanktekening van Jos B.(M), die wordt verdacht van het verkrachten en doden van Nicky Verstappen, in het Hof in Den Bosch. Volgens Bekir E., de moordenaar van de Rotterdamse scholiere Hümeyra, heeft Jos B. in de gevangenis tegen hem gezegd dat hij betrokken is bij de dood van de 11-jarige jongen. (VLNR) Officier van Justitie, verdachte Jos B. advocaat Gerald Roethof, en Royce de Vries. © ANP

Deskundigen gehoord in zaak-Nicky Verstappen

In het hoger beroep van de zaak over de dood van Nicky Verstappen, worden vrijdag een forensisch arts, medisch deskundige en een patholoog gehoord. Zij kunnen mogelijk een toelichting geven over de omstandigheden rond de dood van de 11-jarige jongen in 1998.