Archieffoto ter illustratie.
Volledig scherm
Archieffoto ter illustratie. © Gabor Heerens/ Foto Mallo

Explosief materiaal in Venlo bleek loos alarm

updateDe Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft maandag mogelijk explosief materiaal onderzocht in een woning aan de Burgemeester Coenegrachtstraat in Venlo. Het bleek uiteindelijk loos alarm.

  1. Politie haalt groep vechtersbazen uit trein naar Weert

    Politie haalt groep vechtersba­zen uit trein naar Weert

    De politie heeft zondagochtend vroeg rond 00.45 uur vlakbij Eindhoven een groep vechtersbazen uit een trein gehaald. De trein was net vertrokken vanuit Eindhoven richting Weert, toen de politie gealarmeerd werd dat een grote groep mensen in de coupés aan het vechten was. De trein werd daarom op het station in Geldrop stilgezet om de kemphanen eruit te halen. Daarbij werd een 23-jarige man uit Helmond aangehouden omdat hij zich volgens de politie tegendraads gedroeg.
  2. Nederland kleurt roder en roder door stijging coronagevallen

    Nederland kleurt roder en roder door stijging coronage­val­len

    Nederland kleurt komende week grotendeels rood op de kaart van coronagevallen in Europa. Het aantal positieve tests loopt verder en verder op. In Nederland zijn in de afgelopen week bijna 23.000 mensen positief getest, ruim 50 procent meer dan in de week ervoor. De ‘najaarsstijging’ kan betekenen dat andere landen op den duur strengere regels voor Nederlandse reizigers invoeren, zoals bij de vierde golf in juli ook gebeurde.