Jan Slagter vindt het onterecht dat André van Duin niet in de prijzen is gevallen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. De Omroep MAX-baas is van mening dat de televisieprijzen "niks met publiek te maken" hebben.
Volledig scherm
Jan Slagter vindt het onterecht dat André van Duin niet in de prijzen is gevallen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. De Omroep MAX-baas is van mening dat de televisieprijzen "niks met publiek te maken" hebben. © ANP Kippa

Inzamelingsactie Omroep MAX voor Limburg vandaag van start

Omroep MAX houdt woensdag een inzamelingsactie voor mensen die getroffen zijn door de overstromingen in Limburg. Dat gebeurt in drie live-uitzendingen, gepresenteerd door Dionne Stax en Jan Slagter. Ook is er ‘s avonds in de talkshow Op1 aandacht voor de actie. Volgens Slagter zitten nog veel Limburgers ,,met de handen in het haar” en hebben ze dringend hulp nodig.

  1. Aanhoudingen na vondst grote hoeveelheden harddrugs in Limburg

    Aanhoudin­gen na vondst grote hoeveelhe­den harddrugs in Limburg

    De politie heeft in Heerlen en Brunssum twee verdachten opgepakt na de vondst van een grote hoeveelheid harddrugs. Het tweetal wordt verdacht van grootschalige drugshandel, maakte de politie gisteren bekend. De aanhoudingen volgden op basis van informatie uit gekraakte telefoons van Encrochat. Daaruit bleek dat inwoners van Parkstad (de regio Heerlen) zich bezig zouden houden met de invoer en verkoop van grote hoeveelheden harddrugs.