Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Jongen (15) belaagd door grote groep jongeren in Weert

Een groep van zo’n 15 tot 20 jongeren heeft donderdagmiddag in Weert een 15-jarige jongen belaagd. Er zou ruzie zijn geweest over een foto die de jongen genomen had.

De groep kwam rond 13.00 uur bij de jongen verhaal halen op de Laurensburg. Volgens zijn moeder is de 15-jarige daarbij geslagen met een riem en werd er een vloeistof in zijn gezicht gespoten. Daarna zou de jongen de groep achterna zijn gegaan met een mes.

In de buurt is veel politie aanwezig. De 15-jarige jongen is aangehouden en wordt verhoord. De politie is ook een groot onderzoek in de buurt begonnen om te achterhalen wat er precies gebeurd is.

  1. Wervel 67 miljoen jaar oude sauriër gevonden in Zuid-Limburg

    Wervel 67 miljoen jaar oude sauriër gevonden in Zuid-Lim­burg

    In Zuid-Limburg is onlangs een wervel ontdekt van een circa 67 miljoen jaar oude plesiosauriër oftewel een zwanenhalshagedis. Dat is een zwemmende, visetende sauriër met een lange nek. De goed bewaarde 2,5 centimeter grote wervel werd gevonden bij het winnen van mergel uit een gangenstelsel van een groeve bij Sibbe in Zuid-Limburg. Een unieke vondst, zegt paleontoloog John Jagt van het Natuurhistorisch Museum in Maastricht vandaag.