Willem-Alexander is dinsdagochtend op werkbezoek geweest in Venlo. De koning ging samen met minister Raymond Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) langs bij Fontys Venlo en de bibliotheek. Het bezoek stond in het teken van de samenwerking tussen Duitsland en Nederland in de grensregio en digitale ontwikkelingen.
Volledig scherm
Willem-Alexander is dinsdagochtend op werkbezoek geweest in Venlo. De koning ging samen met minister Raymond Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) langs bij Fontys Venlo en de bibliotheek. Het bezoek stond in het teken van de samenwerking tussen Duitsland en Nederland in de grensregio en digitale ontwikkelingen. © ANP

Koning gaat langs bij hogeschool en bibliotheek in Venlo

Koning Willem-Alexander is vanochtend op werkbezoek geweest in Venlo. De koning ging samen met minister Raymond Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) langs bij Fontys Venlo en de bibliotheek. Het bezoek stond in het teken van de samenwerking tussen Duitsland en Nederland in de grensregio en digitale ontwikkelingen.

  1. Invallen politie in Limburg en Utrecht om Duitse plofkraken
    Update

    Invallen politie in Limburg en Utrecht om Duitse plofkraken

    De politie heeft vandaag op meerdere plaatsen in Utrecht en Limburg invallen gedaan in panden, die mogelijk verband houden met plofkraken in Beieren en Baden-Württemberg. De Duitse politie vroeg de Nederlandse politie om verdachten aan te houden en panden te doorzoeken. In Roermond vond de politie explosieven in een autobedrijf aan de Thomas Alva Edisonweg. Over de hoeveelheid kon een woordvoerster van de politie Limburg nog niets zeggen.