(VLNR) Peter R. de Vries, Peter Verstappen, Berthie Verstappen en advocaat Wendy van Egmond in het Gerechtshof 's-Hertogenbosch voorafgaand aan de pro-formazitting in het hoger beroep van Jos B. Jos B.
Volledig scherm
(VLNR) Peter R. de Vries, Peter Verstappen, Berthie Verstappen en advocaat Wendy van Egmond in het Gerechtshof 's-Hertogenbosch voorafgaand aan de pro-formazitting in het hoger beroep van Jos B. Jos B. © ANP

Moeder Nicky Verstappen houdt hoop: Peter R. is sterk

Berthie Verstappen, de moeder van Nicky Verstappen, houdt hoop dat Peter R. de Vries ,,zich erdoorheen worstelt”. ,,Hij is sterk, dus we hebben hoop”, zegt ze tegen het ANP. 

  1. Dordrecht laat steden in Europa zien hoe je jezelf voorbereidt op klimaatverandering
    PREMIUM

    Dordrecht laat steden in Europa zien hoe je jezelf voorbe­reidt op klimaatver­an­de­ring

    Eind oktober begint de internationale klimaattop van de Verenigde Naties in Glasgow, maar Dordrecht houdt op 20 oktober zijn eigen Europese conferentie over klimaatbestendige steden. In het Energiehuis en online laten tien steden en 200 klimaatprofessionals zien hoe ze zich wapenen tegen hoosbuien, hittestress, overstromingen of droogte en tegelijkertijd hun wijken groener en leefbaarder maken. Met Dordrecht als lichtend voorbeeld.