Personeel en kinderen van basisschool de Driepas werden dinsdagmorgen geconfronteerd met  hakenkruisen, die aangebracht waren op de muren en bestrating van het schoolplein.
Volledig scherm
Personeel en kinderen van basisschool de Driepas werden dinsdagmorgen geconfronteerd met hakenkruisen, die aangebracht waren op de muren en bestrating van het schoolplein. © Politie Basisteam Echt

Schoolplein in Echt beklad met hakenkruizen: ‘Ben stoer genoeg om je te melden’

Personeel en kinderen van basisschool de Driepas in Echt zijn woensdagochtend geconfronteerd met getekende hakenkruizen op het schoolplein. De hakenkruizen waren aangebracht op muren en bestrating. 

  1. Defensie helpt Waterschap Limburg met opruimen en herstelwerk

    Defensie helpt Waterschap Limburg met opruimen en herstel­werk

    Na eerder hand- en spandiensten te hebben geleverd aan de Veiligheidsregio’s Limburg-Zuid en -Noord, gaat de landmacht nu het Waterschap Limburg helpen. Defensie meldt dat het waterschap zelf te weinig capaciteit heeft om voor het komend weekend alle geplande opruim- en herstelwerkzaamheden af te ronden. Het is belangrijk het werk voor het weekend af te ronden. Dan kan er weer neerslag vallen en moeten de beken en kanalen hun water weer vrij kunnen afvoeren, zodat het water daar niet onnodig hard stijgt.