Volledig scherm
Kerstdecoratie bij een tuincentrum foto ter illustratie © ANP

Tuincentrum in Vlodrop heeft de beste kerstshow van Nederland

Tuincentrum Daniëls in Vlodrop heeft de beste kerstshow van Nederland in de categorie XL gewonnen. De verkiezing is een initiatief van Tuinbranche Nederland, vakblad Tuinzaken en Edelman (leverancier van kerstartikelen). Dat meldt Wij Limburg.

Voor eigenaren Han en Anne Daniëls kwam de prijs als een aangename verrassing. Tegen Wij Limburg vertelde Anne dat ze de hele jaar aan de kerstshow werken. ,,Nu zijn we alweer bezig met de show voor 2020. We kijken welke trends er zijn, in januari begint de inkoop en daarna brainstormen we met ons kerstteam over thema's kleuren, verhalen.‘’

In het rapport schrijft de Vakjury dat Tuincentrum Daniëls veel aandacht heeft voor beleving en entertainment. De show voelt als een warm deken van begin tot eind. ,,Voor klanten is een bezoek aan de kerstshow ook echt een dagje uit‘’, vertelt Daniëls tegen Wij Limburg. 

Het is niet de eerste keer dat een Limburgs tuincentrum succesvol is bij het bouwen van een kerstshow. Daniëls won in 2015 ook al de prijs voor beste kerstshow, een tuincentrum uit Venlo won vorig jaar. In de categorie Middel werd dit jaar gewonnen door een tuincentrum uit Geleen.