Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Verdachten schietpartij Vrieheidepark in Heerlen nog negentig dagen in voorarrest

Twee van de drie verdachten van de schietpartij in Vrieheidepark in Heerlen blijven nog minstens negentig dagen in voorarrest. Dat meldt de Limburger

Zondag 5 januari werden omwonenden van een flat in Vrieheidepark in Heerlen aan het begin van de avond opgeschrikt door een schietpartij. Toen de politie arriveerde, waren de betrokkenen gevlogen. Even later meldden zich enkele gewonde mannen bij het ziekenhuis. Twee van hen werden meteen aangehouden. Een derde man werd een dag later aangehouden, nadat hij uit het ziekenhuis was ontslagen.

Verlengd

De raadkamer van de rechtbank heeft afgelopen week het voorarrest van twee verdachten, mannen uit Roermond (20) en Maasbracht (39), met negentig dagen verlengd. Zij zitten niet meer in beperkingen. Komende donderdag wordt een eveneens aangehouden 35-jarige Heerlenaar voorgeleid bij de raadkamer. Wie op wie geschoten heeft, is niet bekendgemaakt. Het OM doet verder geen mededelingen over de toedracht van de zaak.

  1. TERUGLEZEN | Vrouw uit Amsterdam besmet met coronavirus, thuis in isolatie
    Teruglezen

    TERUGLEZEN | Vrouw uit Amsterdam besmet met coronavi­rus, thuis in isolatie

    Dit liveblog is gesloten. De patiënt die met een coronabesmetting in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg ligt, is een 56-jarige man uit Loon op Zand. Het gaat om het eerste besmettingsgeval in Nederland. De man is woensdag al in het ziekenhuis opgenomen en ligt daar op een geïsoleerde afdeling. We houden je op de hoogte in ons liveblog. De gebeurtenissen van de afgelopen dagen lees je hier terug.