Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP XTRA

Vrouw laat tweeduizend euro achter bij pinautomaat Venlo

Bij een pinautomaat in Venlo heeft een vrouw woensdagmiddag tweeduizend euro achtergelaten. De vrouw liet de veertig briefjes van vijftig euro achter bij een automaat op het Gelreplein. Volgens de politie is ze uiteindelijk zonder het geld weggelopen in de veronderstelling dat de transactie niet was gelukt. Dat schrijft De Limburger

 1. MVV wacht coronamaatregelen niet af en opent het stadion bij derby tegen VVV: ‘Bittere noodzaak’

  MVV wacht coronamaat­re­ge­len niet af en opent het stadion bij derby tegen VVV: ‘Bittere noodzaak’

  MVV gaat hoe dan ook de toegangspoorten van Stadion de Geusselt open als op 4 februari de derby tegen VVV-Venlo gespeeld wordt. Dat gebeurt ongeacht of de huidige coronamaatregelen voor de sportwereld door het kabinet worden verlengd. ,,Niet om recalcitrant te zijn, maar het is bittere noodzaak. Niet alleen uit sportief oogpunt, maar ook uit financiële urgentie", zo laat de club uit Maastricht weten.
 2. Grondig onderzoek FIA naar omstreden uitkomst Formule 1-seizoen
  39

  Grondig onderzoek FIA naar omstreden uitkomst Formule 1-seizoen

  De internationale autosportfederatie FIA is officieel begonnen met de grondige analyse van de veelbesproken slotrace van de Formule 1 van vorig jaar in Abu Dhabi. Mohammed Ben Sulayem, de nieuwe voorzitter van de FIA, zal alle teams raadplegen en woensdag 19 januari het meest heikele onderwerp aansnijden, namelijk het gebruik van de safetycar. Ook gesprekken met alle Formule 1-coureurs maken deel uit van het onderzoek.