Volledig scherm
Hulpdiensten bij een postsorteerbedrijf aan de Wiebachstraat. Bij het bedrijf is een poststuk ontploft. © ANP

Werknemers Ricoh ontdaan door ontploffing poststuk Kerkrade

Medewerkers van het bedrijf Ricoh zijn erg ontdaan door de ontploffing van een briefpakket woensdagochtend bij het zogenoemde Shared Service Center van het bedrijf in Kerkrade.

„Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar de betrokkenen zijn uiteraard erg geschrokken”, meldt Ricoh in een statement, schrijft De Limburger. De onderneming is vooral bekend van kopieerapparaten en printers.

In het pand aan de Wiebachstraat zit een postsorteercentrum van Ricoh voor de zakelijke markt. „Op dit moment zijn op locatie de nodige hulpdiensten aanwezig. Wij bieden hen alle ruimte om zo goed mogelijk hun werk te kunnen doen”, aldus Ricoh. „Onze eerste zorg gaat uit naar onze medewerkers. Wij staan in nauw contact met hen om de juiste steun te kunnen bieden.”

  1. LEES TERUG | Aantal boeren toch over snelweg terug naar huis, politie grijpt in
    Boerenprotest

    LEES TERUG | Aantal boeren toch over snelweg terug naar huis, politie grijpt in

    Duizenden boeren hebben zich vandaag verzameld in Den Haag om te protesteren tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Het protest begon op de Koekamp, maar toen de boze boeren zich wilden verplaatsen naar het ministerie van Landbouw greep de politie in. Farmers Defense Force-voorman Mark van den Oever stelde het kabinet een ultimatum en riep om 15.00 uur na het verlopen ervan op om stickers te gaan plakken als ‘ludieke actie’. Wij hielden vandaag een liveblog bij dat je hieronder terug kunt lezen.