Nadat eerder meerdaagse festivals als Lowlands geannuleerd werden, moeten nu ook veel eendaagse festivals eraan geloven
Volledig scherm
Nadat eerder meerdaagse festivals als Lowlands geannuleerd werden, moeten nu ook veel eendaagse festivals eraan geloven © Hollandse Hoogte / ANP

Zomerparkfeest Venlo gaat wederom niet door

Ook dit jaar gaat het Zomerparkfeest in Venlo niet door. De eis dat maximaal 750 bezoekers welkom zijn bij buitenfestivals, maakt het organiseren niet rendabel, dat zegt voorzitter Marc Nelissen tegen De Limburger.

 1. Ook in Zuid-Nederland tientallen klassen thuis in quarantaine

  Ook in Zuid-Nederland tientallen klassen thuis in quarantai­ne

  Ook in het zuiden van Nederland zitten na de eerste schoolweek alweer tientallen klassen thuis in quarantaine. Van grote besmettingsclusters is voor zover bekend geen sprake, maar uit voorzorg moeten in het basisonderwijs nog steeds klassen naar huis worden gestuurd als een leerling of leerkracht positief test op het coronavirus. Uit een rondgang van het ANP blijkt dat ook in de vakantieregio Zuid weer volop te gebeuren.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.