Volledig scherm
Hulpdiensten aan het werk op de plek van het ongeluk. © Track’88.

Zwaargewonden en ravage na botsing tussen auto’s op kruispunt

Bij een ernstig verkeersongeluk in Venlo zijn dinsdagochtend twee personen zwaargewond geraakt. De slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Dat meldt De Limburger.

 Het ongeluk vond omstreeks negen uur plaats op de kruising van de Nijmeegseweg (N271) en de Laurens Janszoon Costerstraat. Bij het ongeval waren twee voertuigen betrokken. Een persoon kwam na de botsing vast te zitten in zijn auto.

Er was sprake van een enorme ravage en veel materiële schade. De weg moest vanwege opruimwerkzaamheden en het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk tijdelijk worden afgesloten.

  1. LEES TERUG | Aantal boeren toch over snelweg terug naar huis, politie grijpt in
    Boerenprotest

    LEES TERUG | Aantal boeren toch over snelweg terug naar huis, politie grijpt in

    Duizenden boeren hebben zich vandaag verzameld in Den Haag om te protesteren tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Het protest begon op de Koekamp, maar toen de boze boeren zich wilden verplaatsen naar het ministerie van Landbouw greep de politie in. Farmers Defense Force-voorman Mark van den Oever stelde het kabinet een ultimatum en riep om 15.00 uur na het verlopen ervan op om stickers te gaan plakken als ‘ludieke actie’. Wij hielden vandaag een liveblog bij dat je hieronder terug kunt lezen.