Presentator Beau van Erven Dorens (51) is getrouwd met Selly (51). Ze hebben vier zoons: Bram (21), Tijn (21), Bobbie (19) en Jan (17).
Volledig scherm
PREMIUM
Presentator Beau van Erven Dorens (51) is getrouwd met Selly (51). Ze hebben vier zoons: Bram (21), Tijn (21), Bobbie (19) en Jan (17). © Jeanette Huisman

479 fanatiekelingen die uitstekend kunnen surfen, en één man van middelbare leeftijd die doet alsof

ColumnBeau van Erven Dorens schrijft in weekendmagazine Mezza wekelijks over zijn persoonlijk leven. Deze week maakt hij zich klaar voor een surftocht van 130 kilometer.

7 reacties

 • J. Schottelndreier

  3 maanden geleden
  Stef ging kitesurfend de Noordzee over, als snelste windaangedreven persoon ooit, sneller dan zeilboten: een record! Inmiddels is dat weer gebroken door een foilcatamaran oid. Stef had veel getraind, het lukte, maar zijn lichaam was er toch niet helemaal op berekend: hij brak een botje in zijn voet. Tien uur belasten is toch wat anders dan 2 uur belasten. De geest is gewillig, maar het vlees is zwak.
 • Hans Velleman

  3 maanden geleden
  @ Hans Scheveninger 79 Pronk: Wat denk je dat de volgboten, fourage, medische volgwagens, organisatie en rust stop opvang aantalllen medewerkers kosten? Dit is geen beginners of hobby tochtje maar een zware competitie met jezelf in de langste en zwaarste kite surf tocht ter wereld: Echt iets anders dan voetbal miljonnairs die binnen 2 X 3 kwartier uitgeteld, of " zielig"verkrampte prof, of als oudere deeltijd prof van het veld geholpen af moeten, stappen of strompelen.
 • Hans Velleman

  3 maanden geleden
  Veel vraagtekens van een populist als beginnende en falende amateur kite surfer, die een zware tocht bij een 5 Bft bij de start naar een klein 3-tje, alleen geschikt voor getrainde kite surfers over een 130 km rechte lijn, oplopend tot 150 à 200 km, blijkbaar onzorgvuldig getraind, voorbereid heeft. Deze pre-middelbare pappie die ff mee wil doen..... hoeveel heeft eigenlijk zijn team opgehaald voor het KWF boven €2.000 om als BN-er wel kunnen ophalen, om iets te betekenen bij de 1e 100 teams?
 • Anita Alberts

  3 maanden geleden
  Jouw verslag is prachtig,maar ow wat had ik dit graag in real life willen zien!😄😄😄
 • Van Zeijl

  3 maanden geleden
  Super top . Goed gedaan
 1. Suzan & Freek zijn 'gewoon' gebleven: 'Ik stink ook uit mijn mond als ik in de auto heb liggen slapen’
  PREMIUM
  dubbelinterview
  4

  Suzan & Freek zijn 'gewoon' gebleven: 'Ik stink ook uit mijn mond als ik in de auto heb liggen slapen’

  Drie keer een uitverkochte Ziggo Dome, hits aan de lopende band en nu zelfs een eigen Netflix-documentaire. De carrière van Suzan Stortelder (30) en Freek Rikkerink (29) heeft het laatste jaar veel weg van een triomftocht. ‘Op een kinderverjaardag ging het alleen maar over ons, terwijl dat kind centraal moet staan,’ vertellen zij in dit interview uit ons weekendmagazine Mezza.