Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (34). Ze is moeder van Olivia (28) en Sam (25) en oma van Spencer (1 jaar) en van twee bonuskleinkinderen van 13 en 11.
Volledig scherm
PREMIUM
Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (34). Ze is moeder van Olivia (28) en Sam (25) en oma van Spencer (1 jaar) en van twee bonuskleinkinderen van 13 en 11. © Jeannette Huisman

Alles aan hem schreeuwt foute boel, zijn overhemd dat te ver openstaat, het borsthaar dat eruit kruipt

columnHeleen van Royen schrijft wekelijks over haar persoonlijk leven. Deze week komt ze een ‘foute gast’ tegen terwijl ze uit is met haar zoon.

14 reacties

 • Hanka Gerretsen

  1 maand geleden
  Spannend!!!
 • A. Miltenburg

  1 maand geleden
  Geweldige column!
 • Maria Yvonne Franssen

  1 maand geleden
  @Peeters. Ik ken geen vrouwen die denken dat zij recht hebben op sex als zij iemand aantrekkelijk vinden. Maar ik word bijna 67, in mijn jonge jaren had men een andere moraal. Toen werden vrouwen niet 'astraal bewerkt' om 'geconsumeerd' te worden, maar 'het hof gemaakt'. Als dit een reden is om achter de geraniums te blijven zitten, volgens u, zegt dat alles over UW intenties bij het uitgaansleven. Ik zeg altijd dat iedereen maar moet doen wat hem goed dunkt als men mij maar m e t r u s t laat.
 • M.G. Bults

  1 maand geleden
  @Sandra Velthuizen. Inderdaad. Ik zou me als zoon kapot schamen.
 • B. Peeters

  1 maand geleden
  @Maria Yvonne; Je vergeet de dames zelf…. Die zijn er ook niet vies van hoor… enne, stroming van mannen…? Is voor beide sekses van alle tijden, tegenwoordig algemeen wat meer geaccepteerd… ik spreek (gelukkig) uit ervaring. Ps: doet u de groeten aan Angela de Jong die naast u voor de TV en achter de geraniums zit…