Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (34). Ze is moeder van Olivia (28) en Sam (25) en oma van Spencer (1 jaar) en van twee bonuskleinkinderen van 13 en 11.
Volledig scherm
PREMIUM
Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (34). Ze is moeder van Olivia (28) en Sam (25) en oma van Spencer (1 jaar) en van twee bonuskleinkinderen van 13 en 11. © Jeannette Huisman

Alles aan hem schreeuwt foute boel, zijn overhemd dat te ver openstaat, het borsthaar dat eruit kruipt

columnHeleen van Royen schrijft wekelijks over haar persoonlijk leven. Deze week komt ze een ‘foute gast’ tegen terwijl ze uit is met haar zoon.

15 reacties

 • Kuiper

  12 maanden geleden
  😄👍🏻
 • Hanka Gerretsen

  1 jaar geleden
  Spannend!!!
 • A. Miltenburg

  1 jaar geleden
  Geweldige column!
 • Maria Yvonne Franssen

  1 jaar geleden
  @Peeters. Ik ken geen vrouwen die denken dat zij recht hebben op sex als zij iemand aantrekkelijk vinden. Maar ik word bijna 67, in mijn jonge jaren had men een andere moraal. Toen werden vrouwen niet 'astraal bewerkt' om 'geconsumeerd' te worden, maar 'het hof gemaakt'. Als dit een reden is om achter de geraniums te blijven zitten, volgens u, zegt dat alles over UW intenties bij het uitgaansleven. Ik zeg altijd dat iedereen maar moet doen wat hem goed dunkt als men mij maar m e t r u s t laat.
 • M.G. Bults

  1 jaar geleden
  @Sandra Velthuizen. Inderdaad. Ik zou me als zoon kapot schamen.