Muzikant Jan Rot (64) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (17) en Wolf (13).
Volledig scherm
PREMIUM
Muzikant Jan Rot (64) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (20) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (17) en Wolf (13). © Manon van der Zwaal

Dat hospice hoort bij Rotterdam? Dat ik niet ineens officieel in IJsselmonde ben overleden?

Laatste columnMuzikant Jan Rot hoorde in juli dat hij ongeneeslijk ziek is. Kort voor zijn overlijden vorige week schreef hij deze column, waarin hij nadenkt over zijn afscheid.

36 reacties

 • Ilse Duijvestein

  2 maanden geleden
  Dank aan het AD dat jullie doorgaan met deze Rotcolumn. Het was voor mij de aanleiding om mij te abonneren.
 • H.A Meijers

  2 maanden geleden
  Lieve Jan, rust in vrede en Daan en de Rotjes wens ik volop kracht toe in deze zware tijd. Hedwig Anna
 • H.A Meijers

  2 maanden geleden
  @Dick van Dijk@Tom van Wijk Ter info: Daan Rot De Launay is antroposofe en volgt de leer van Rudolf Steiner. Vandaar dat de Rotjes naar de Vrije School gingen en gaan. Zij schreef het antroposofische boek over de jaarfeesten en antroposofen zetten wél een kerststal met krib en poppetje maar Jezus als Verlosser wijzen zij af. Haar columns zullen waarschijnlijk antroposofisch zijn. Over antroposofie en Rudolf Steiner: raadpleeg Google. Ik vermoed dat vele ongelovigen dit interessant zullen vinden
 • Tom van Wijk

  2 maanden geleden
  @DvD Jan Rot was en Ís en blijft een bekendheid Jammer dat je de’ kaart speelt ‘ dat jij zijn enige liefhebber bent. Jan behoort tot onze ‘native artists ‘. Je houdt er wél van, niet van, kan allemaal. In deze is en was Jan belangrijker dan jouw -maar ook zeer zeker mijn - reacties. Denk dat respect nu past… Welkom Daan….heel benieuwd naar je columns.
 • jan van Blitterswijk

  2 maanden geleden
  Hi Jan, mocht er een hemel zijn dan hoop ik je er tegen te komen.