Presentator Beau van Erven Dorens (51) is getrouwd met Selly (51). Ze hebben vier zoons: Bram (21), Tijn (21), Bobbie (19) en Jan (17).
Volledig scherm
PREMIUM
Presentator Beau van Erven Dorens (51) is getrouwd met Selly (51). Ze hebben vier zoons: Bram (21), Tijn (21), Bobbie (19) en Jan (17). © Jeanette Huisman

Door het nieuwe energiebeleid bij ons thuis is het in mijn werkkamer 13 graden

ColumnBeau van Erven Dorens schrijft in weekendmagazine Mezza wekelijks over zijn persoonlijk leven. Deze week is het koud bij Beau in huis.

115 reacties

 • Bobby De Jong

  2 maanden geleden
  Pas ‘s avonds als de luxaflex naar beneden gaat en de vitrage dicht, wordt het behaaglijk in de woonkamer: scheelt 1,5 graad!
 • Jeroen Noordover

  2 maanden geleden
  De staat en energie bedrijven moeten de ogen uit de kop schamen. Ik kan het ook betalen maar weiger die idioten bedragen neer te leggen. Tis 12graden
 • mevrouw de Vries

  2 maanden geleden
  Hoi Ilona, welkom bij de club! Net op tijd overgestapt en zit lekker warm!
 • Jeannette Buitenweg

  2 maanden geleden
  Helemaal DAT ! Dank je, dat je dit deelt.
 • Ilona Sem

  2 maanden geleden
  Je zou denken dat ze bij Beau toch nog wel de verwarming aan kunnen zetten...Ik als werkende minima doe hem wel lekker aan. Gelukkig een geïsoleerd huis en gunstig contract. Ik kan dan wel nooit op vakantie en vervoer mij per fiets. Maar kan 's avonds dan wel weer genieten van warmte. De hele tijd een koud huis vind ik echt armoede.