Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (34). Ze is moeder van Olivia (28) en Sam (24) en oma van Spencer (1 jaar) en van twee bonuskleinkinderen van 13 en 11.
Volledig scherm
PREMIUM
Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (34). Ze is moeder van Olivia (28) en Sam (24) en oma van Spencer (1 jaar) en van twee bonuskleinkinderen van 13 en 11. © Jeannette Huisman

EHBO’er in de vaccinatiestraat: wat ik vooral niet snap is dat ik niemand hoef op te rapen

ColumnHeleen van Royen schrijft wekelijks over haar persoonlijk leven. Deze week werkt ze als EHBO’er in een vaccinatiestraat.

5 reacties

 • Sandrine Girard

  9 maanden geleden
  Hahaha leuke column weer! (en goed werk mevr. Van Royen! 👍)
 • Wim Jongeneelen

  9 maanden geleden
  Het zou helpen, als die gruwel foto's eens anders waren. De neus test, het lijkt wel of het van achter de hersenen gehaald wordt. Het is een kriebelend gevoel bij de huig. O wat is dat erg, niet dus. Zelfde met die prik, dat een vrouw al gilt voor dat het spuitje gezet wordt. Terwijl het papiersneetje in de vingertop, men daar meer last van heeft. Maar aanstellen is ook een kunst.
 • Van Rossem

  9 maanden geleden
  Marco S .Zo te lezen vrijft u liever zelf.Ik vind het nobel dat een ehbo er zelf vrijwillig in zo,n prikstaat hept.U weet zeker ook niet dat je met een ehbo diploma ook een plicht hebt.
 • harold bousema

  9 maanden geleden
  Sta zelf ook als ehbo-er op een vaccinatiestraat. Wrijven is een no-go. Zeker als de burger bloedverdunners gebruikt.
 • Marco S. Zelf

  9 maanden geleden
  Mw. van Royen wrijft liever ergens anders over, toch? Voor het vaccin maakt het weinig tot niets uit, voor het wegwerken van evt spierpijn wel degelijk.