Muzikant Jan Rot (63) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (19) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (16) en Wolf (13).
Volledig scherm
PREMIUM
Muzikant Jan Rot (63) is getrouwd met Daan (46). Ze hebben vier kinderen: dochters Elvis (19) en Maantje Piet (10) en zoons Rover (16) en Wolf (13). © Manon van der Zwaal

Elke dag 200 gram broccoli en na drie maanden is de kanker weg

ColumnMuzikant Jan Rot hoorde in juli dat hij ongeneeslijk ziek is. Deze week vertelt hij over alle berichten die hij krijgt vol goedbedoelde ideeën voor alternatieve behandelingen.

25 reacties

 • Anna Beek

  1 jaar geleden
  Mooi die humor. Denk idd dat je daar t verste mee komt . Hoe t afloopt weet niemand. Heel veel geluk 🍀
 • Julia van Damme

  1 jaar geleden
  @Bieton Bunker: U bedoelt het vast goed, maar op zich vind ik uw tekst over paffen ethisch gezien niet echt op zijn plek in dit verband.
 • Rob Wijn

  1 jaar geleden
  Moerman dieet?? Fred van Vliet
 • peter koning

  1 jaar geleden
  Beste jan,deze discussie kom je nooit uit,dat is ieder voor zich.Persoonlijk had ik veel baat bij het boek ven eckhart tolle,hier en nu.Heeft mij heel veel rust gegeven,de groeten .
 • Marquenie

  1 jaar geleden
  Kamelen urine, zo vertelde een collega, een neef uit Marokko was daardoor genezen van kanker, echt waar. Zelfde collega vertelde ook dat de Halal geslachte kippen bij AH helemaal niet Halal zijn. Vindt het moeilijk om mijn collega serieus te nemen, heb meer vertrouwen in wetenschap dan blabla.