Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (34). Ze is moeder van Olivia (28) en Sam (24) en oma van Spencer (1 jaar) en van twee bonuskleinkinderen van 13 en 11.
Volledig scherm
PREMIUM
Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (34). Ze is moeder van Olivia (28) en Sam (24) en oma van Spencer (1 jaar) en van twee bonuskleinkinderen van 13 en 11. © Jeannette Huisman

Geestelijk kan ik Bart prima aan, fysiek delf ik het onderspit

columnHeleen van Royen schrijft wekelijks over haar persoonlijk leven. Deze week beantwoordt ze een vraag van een lezer.

6 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Ik ben vandaag 54 geworden, mijn man is 30 jaar. We hebben sinds 5 jaar een relatie en ook ik voel me soms onzeker om mijn lijf. Maar hij is in MIJ geïnteresseerd en dat voel ik. Daarnaast heb ik meer levenservaring wat hij fijn vindt. Hij kan niets met jonge vrouwen die niet weten wat ze willen. We hebben het heerlijk samen. Ga op je gevoel af!
 • M. Teevens

  2 maanden geleden
  Als een man een vrouw heeft die jaaaaaren jonger is, dan is dat geen probleem/normaal. Maar andersom, vrouw met jongere man wordt vaak bestempeld als "toyboy". Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit een jongere man/vriend zou willen. Misschien 2 of 3 jaar jonger, maar meer daar voel ik mij niet prettig bij. Geef mij maar een oudere.
 • Ronald Wingerde

  2 maanden geleden
  Wat is oud? Heb je het dan over geestelijk, lichamelijk of beiden? Ik ben 68 en mijn vrouw is 19 jaar jonger, nou en? We hebben het prima samen daar gaat het toch om?
 • Kor Terleth

  2 maanden geleden
  Wij mijn echtgenote en ik zijn inmiddels 62j getrouwd dat was woensdag Bevalt ons nog steeds prima en schitterend om te beleven Wellicht beste heleen haal jij nogeens de 25
 • Gerrit Kassies

  2 maanden geleden
  Gerrit Kassies. Nee daar geloof ik ook niet in, dat leeftijd wat uitmaakt. Maar je wordt wel nagestaard, wat mij overigens worst zal wezen, als het mij zou overkomen. Als het góéd met de ander is, is het goed!!