Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (34). Ze is moeder van Olivia (28) en Sam (24) en oma van Spencer (11 maanden) en van twee bonuskleinkinderen van 13 en 11.
Volledig scherm
PREMIUM
Schrijver Heleen van Royen (56) woont samen met Bart (34). Ze is moeder van Olivia (28) en Sam (24) en oma van Spencer (11 maanden) en van twee bonuskleinkinderen van 13 en 11. © Jeannette Huisman

Het doet pijn aan mijn ogen om overal mensen te zien met de raarste dingen voor hun gezicht

columnHeleen van Royen schrijft wekelijks over haar persoonlijk leven. Deze week vertelt ze over haar aversie tegen mondkapjes.

21 reacties

 • De Ronde

  4 dagen geleden
  Heel snel een regeling maken dat alleen klanten een mondkapje op moeten zodat het winkelpersoneel niet de hele dag met een mondkapje op hoeft te werken..
 • I. Bink

  4 dagen geleden
  ook ik vind ze vreselijk, ik blijf dan ook zoveel mogelijk weg van plekken waar ze verplicht worden. Dus al in geen tijden nieuwe kleding gekocht of bij een kapper geweest. Dat wordt mijn feestje dus als ze in de ban gaan!!!
 • René Bergmans

  4 dagen geleden
  Pffff zo vermoeiend! Alweer een deskundige erbij? Is het zo moeilijk om je aan de regels te houden? Vraag eens aan nabestaanden hoe zij erover denken! Je bent nu echt van je troon gevallen.
 • Rene Kolpa

  4 dagen geleden
  Nee hoor, ik zou u geen rebel noemen, eerder een beetje kinderachtig
 • Ruud Spermon

  4 dagen geleden
  Ik ben het eens met J.Bakels. ...Dat de mondkapjes hoogstwaarschijnlijk niet veel bescherming bieden is eigenlijk niet zo belangrijk, dat we dagelijks herinnerd worden voor de gevaren is veel belangrijker... Dragen van een mondkapje is voor mij geen enkel probleem en het houdt mensen uit mijn persoonlijke energie.